Πανικός στη θάλασσα! Η Ειρήνη Καζαριαν βγήκε με μικροσκοπικό μπικίνι

Πανικός στη θάλασσα! Η Ειρήνη Καζαριαν βγήκε με μικροσκοπικό μπικίνι

Το μοντέλο μάλλον άφησε άφωνους όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Το Greece’s Next Top Model έχει φέρει στη δημοσιότητα πολλά νέα ονόματα τα τελευταία χρόνια. Πέρα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, οι παίκτριες που έχουμε δει όλο αυτό το διάστημα ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ομορφιά τους αλλά και για το ταπεραμέντο τους. Η νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις και μας το αποδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία.

Το μοντέλο, αρχικά, δεν ήταν από τα φαβορί του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν μπορούσες να καταλάβεις από τα πρώτα επεισόδια ότι θα έφτανε στην τελική τριάδα, πόσο μάλλον ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι. Όμως, τελικά τα κατάφερε και πλέον κάνει τη δική της καριέρα.




Η πρώην συμμετέχουσα του διάσημου ριάλιτι μόδας ενημερώνει διαρκώς το κοινό της για όλα όσα συμβαίνουν σε κάθε τομέα της ζωής της κι έτσι την έχουμε θαυμάσει σε ποικίλες πόζες. Το μοντέλο έχει ποζάρει σε επαγγελματίες φωτογράφους, έχει τραβήξει selfies, έχει αφήσει τη sexy πλευρά της να φανεί και οι αναρτήσεις της γεμίζουν με δεκάδες χιλιάδες likes από τους πάνω από 200 χιλιάδες followers που έχει αυτήν τη στιγμή.

Χτες, ωστόσο, είπε να εκμεταλλευτεί τη ζέστη και να επισκεφτεί τη θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Οι φωτογραφίες που είδαμε ας πούμε ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι προκάλεσαν μία αναστάτωση στη θάλασσα και σε όσους βρίσκονται εκεί γύρω.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να τις δεις.