Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2OU ξετρέλανε τον κόσμο και το Twitter είχε πολλά να πει

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2OU ξετρέλανε τον κόσμο και το Twitter είχε πολλά να πει

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα.

Άλλο ένα επεισόδιο Just The 2 Of Us άρχισε χτες το βράδυ κι εμείς συντονιστήκαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε όλα τα δρώμενα που είχαν ετοιμάσει ειδικά για εμάς όλοι οι αγαπημένοι celebrities. Οι συμμετέχοντες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τους δάσκαλούς τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή ότι άξιζαν να μείνουν.

Είδαμε εντυπωσιακές ερμηνείες, όπως αυτή του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνυ Μεταξά, που κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές και δε σταμάτησαν να δέχονται σχόλια που τους επαινούσαν. Πέρα από τους παίκτες, όμως, το βλέμμα μας ήταν καρφωμένο στην κριτική επιτροπή τόσο για τις ατάκες της όσο και για τις εμφανίσεις που είχαν επιλέξει για το χθεσινό επεισόδιο.




Η Δέσποινα Βανδή, συγκεκριμένα, επέλεξε ένα φόρεμα με zebra print που φυσικά και κολάκευε το γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο της κορμί, όμως, ως σχέδιο δίχασε το κοινό. Το Twitter, λοιπόν, που, ως γνωστόν, δεν αφήνει τις εκπομπές, έπιασε τα πληκτρολόγια κι άρχισε να σχολιάζει. Η πλειοψηφία αποθέωσε την τραγουδίστρια, ενώ άλλοι το είδαν από την πιο χιουμοριστική πλευρά του θέματος. Ομολογουμένως, δεν πρόκειται και για το πιο καθημερινό φόρεμα, οπότε λογικό που έκανε εντύπωση.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τι είχε να πει ο κόσμος για την ενδυματολογική της επιλογή.