Ο Μπουράκ Χακί είχε γενέθλια και η αφιέρωση της Χαράς Παππά δείχνει τι θέση έχει στη ζωή της

Ο Μπουράκ Χακί είχε γενέθλια και η αφιέρωση της Χαράς Παππά δείχνει τι θέση έχει στη ζωή της

Ο μεγάλος τους έρωτας καλά κρατεί.

Πάει αρκετός καιρός πια που η Χαρά Παππά συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model. Το μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει ήδη από τις πρώτες μέρες που βρισκόταν στο παιχνίδι, αφού, πέρα από τις ωραίες αναλογίες σώματος που διαθέτει, τα χαρακτηριστικά τους προσώπου της βγάζουν κάτι έως και εξωτικό. Η κριτική επιτροπή γρήγορα αντιλήφθηκε ότι αυτή η κοπέλα έπρεπε να μπει στο σπίτι, εξ ου και της έδωσε το πράσινο φως να μας καταπλήξει με τις φωτογραφίσεις της.

Όταν βγήκε από το παιχνίδι ήταν που άρχισε η καριέρα της και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της περισσότερο από ποτέ. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 130 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται όχι μόνο τα επαγγελματικά της αλλά και πράγματα της προσωπικής της ζωής.

Ο έρωτάς της με τον Μπουράκ Χακί είναι πάντα ένα hot θέμα που απασχολεί τους fans της και, όποτε κάποιος από τους δύο κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετική με τον άλλον, μας αφήνει να θαυμάζουμε τον έρωτάς τους.




Χτες, συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Χακί είχε γενέθλια και η αγαπημένη του αποφάσισε να του κάνει μία υπέροχη αφιέρωση στο προφίλ της που δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει και τι θέση έχει στη ζωή της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.