Η συνωμοσία κατά της Meghan Markle μόλις αποκαλύφθηκε

Η συνωμοσία κατά της Meghan Markle μόλις αποκαλύφθηκε

Ένα δημοσίευμα αποκαλύπτει την αλήθεια

Να και ένα απίστευτο δημοσίευμα που φέρνει στο φως μια ακόμα πληγή μέσα από τα ανάκτορα του Παλατιού του Λονδίνου.

Ούτε κάποια φυλλάδα, ούτε κάποιο gossip περιοδικό. Οι Sunday Times έκαναν μια αποκάλυψη για την συνωμοσία κατά της Meghan Markle που ήρθε απευθείας από το Παλάτι.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, η 38χρονη Markle δέχτηκε πόλεμο εναντίον της μέσα από τους royals, από την ημέρα που μετακόμισε στο Frogmore Cottage.

Όπως αναφέρει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της συζύγου του πρίγκιπα Harry, κανείς από τους royals δεν συμφωνούσε με τον αμερικάνικο τρόπο ζωής της δούκισσας και η ίδια είχε εξομολογηθεί στο περιβάλλον της πως υπάρχει μια συνωμοσία εναντίον της:

«Ήταν πεπεισμένη πως υπήρχε μια συνωμοσία εναντίον της οπότε προτίμησε να απομονωθεί στο Frogmore, ένιωθε και καταλάβαινε πως ήταν παρείσακτη από την αρχή, δεν ήταν αυτή η ζωή την οποία είχε συνηθίσει ή που ήθελε».

Και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα της Meghan στον 1,5 χρόνο που έζησε στο Λονδίνο. Η πάλαι ποτέ ηθοποιός βρέθηκε χωρίς εισόδημα και χωρίς της οικογένεια και τους φίλους της:

«Η Meghan απομονώθηκε και της έλειπε η μαμά και οι φίλοι της στο Los Angeles, ένα από τα πράγματα που δεν μπορούσε να συνηθίσει είναι το εισόδημα που δεν είχε, πάντα δούλευε και ένιωθε πως δεν είναι πλήρης, η οικονομική ελευθερία που δεν είχε ήταν μεγάλη πληγή και την έκανε τελικά να πειστεί να φύγει».

Όσο για το τι περιλαμβάνει η ζωή του Harry Και της Meghan στο Λος Άντζελες, τώρα που τα μέτρα για τον covid19 χαλαρώνουν;