Η Αθηνά Οικονομάκου μας συστήνει την γιαγιά της Μαρίκα (photos)

Η Αθηνά Οικονομάκου μας συστήνει την γιαγιά της Μαρίκα (photos)

Εγγονή και γιαγιά ποζάρουν μαζί

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που οι δρόμοι άνοιξαν μετά την καραντίνα και τόσο ο απλός κόσμος όσο και οι διάσημοι έκαναν τις αποδράσεις τις τους στην επαρχία.

Μία από τις διάσημες που έκαναν επίσκεψη στο χωριό τους ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και influencer βρέθηκε με τον γιο της στο Γύθειο, όπου είχε λάβει το 2017 χώρα και ο πολιτικός γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά πόζαρε με μπικίνι στο Καραβοστάσι του Οίτυλου και φυσικά το σώμα της μετά την καραντίνα απλά δεν παίζεται. Το μπικίνι από την συλλογή της Οικονομάκου με την Μαίρη Συνατσάκη έκλεψε όπως ήταν φυσικό τις εντυπώσεις αλλά δεν ήταν μόνο το μπάνιο της Αθηνάς που μας εντυπωσίασε.



Βλέπεις η ηθοποιός αποφάσισε να μας δείξει και την γιαγιάκα της Μαρίκα. Εγγονή και γιαγιά πόζαραν μαζί και η χαρά της Αθηνάς απλά δεν κρυβόταν. Η ηθοποιός είναι άλλωστε πολύ δεμένη με την οικογένειά της αλλά και με την οικογένεια του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου και έχει και στο παρελθόν εξομολογηθεί πως και οι δύο οικογένειες την βοηθούν πολύ στο μεγάλωμα του γιου της.

Όσο για την ομοιότητα εγγγονής και γιαγιάς, εμείς λέμε πως είναι εμφανής. Εσύ τι λες;