Ο Brad Pitt έχει σχέση με την πιο... περιζήτητη γυναίκα στο Hollywood! Mαντεύεις ποια είναι;(photos)

1 SHARE

Και κάπως έτσι θα ξεχάσει οποιαδήποτε άλλη!

Ναι η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο Brad Pitt πήρε διαζύγιο από την Angelina Jolie, ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο απόλυτος γόης του κινηματογράφου είναι single, και συχνά πυκνά του χρεώνουν διάφορες συντρόφους. Και αφού τελευταία ακούμε για την Jennifer Aniston και την Alia Shawkat, χωρίς ωστόσο να έχουμε καμία διάψευση ή επιβεβαίωση, έρχεται ακόμη μία κυρία να προστευθεί στον μακρύ κατάλογο των κατακτήσεων του star.

Που λέτε, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μία νέα φήμη ότι ο Brad βγαίνει με την πιο... «περιζήτητη γυναίκα στο Hollywood». Γνωρίστηκαν στα SAG Awards, και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα, διατηρούσε σχέση για δύο ολόκληρα χρόνια με ακόμη έναν μεγάλο star.

Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του Βrad, μετά την πρώτη γνωριμία, ήθελε σαν τρελός να της ζητήσει να βγουν, ενώ όλοι τονίζουν ότι η γυναίκα αυτή είναι ο τύπος του, μιας και θυμίζει αρκετά το στυλ της Gwyneth Paltrow και της Jennifer Aniston, δηλαδή είναι μία καλλονή!

Πάντως και αυτή από την πλευρά της δηλώνει ενθουσιασμένη με τον διάσημο κούκλο-λογικό-και φέρεται να έχει πει, ότι όταν τον γνώρισε έχασε τα λόγια της -και αυτό λογικό-. Ποια είναι όμως η καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του Brad και θα τον κάνει να ξεχάσει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα;

Δες την παρακάτω gallery:

 

 

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ