Χριστίνα Μπόμπα: Η λεπτομέρεια για την ζωή της που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα

17 SHARES

Τι δεν ήξερες για την αγαπημένη σου influencer;

Την Χριστίνα Μπόμπα τη γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίαζε το Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνη ήταν και η πρώτη χρονιά της Χριστίνας στον εξωτικό αυτό προορισμό, όπου περνούσε χρόνο με τον αγαπημένο της. Έπειτα από εκείνο το καλοκαίρι η influencer τον ακολουθούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία για μεγάλο χρονικό διάστημα τα επόμενα δύο χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 Χριστίνα και Σάκης παντρεύτηκαν στη Σίφνο, σε έναν γάμο που ακόμη θυμόμαστε όλοι. Η νύφη κούκλα, οι καλεσμένοι υπέροχοι και ο χορός τους μαγικός. Η παρουσιάστρια λατρεύει τη γυμναστική και τα ταξίδια, και αυτό αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της για να το ανακαλύψεις. Τα ταξίδια που έχει κάνει και οι προορισμοί που έχει επισκεφθεί είναι πραγματικά ένας κι ένας, και δεν θα συ το κρύψουμε, πολύ έχουμε ζηλέψει. Το τελευταίο ταξίδι που έκαναν ήταν αυτό που ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα στο Pallawan και διήρκησε μέχρι τις πρώτες μέρες του 2020 στις Φιλιππίνες. Το υπόλοιπο 2020 (μέχρι τώρα δηλαδή) τη βρίσκει στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα περάσει τόσο εκείνη, όσο και ο Σάκης Τανμανίδης τον κορονοϊό, κι έχοντας πια αναρρώσει.

Η Χριστίνα σε όλη την διάρκεια της καραντίνας συνέχιζε τη γυμναστική της και τη δουλειά της και μόλις σήμερα ανακαλύψαμε για εκείνη κάτι που δεν ξέραμε. Μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, και που ομολογουμένως μας ξάφνιασε και μας εντυπωσίασε. Η παρουσιάστρια και influencer ξεκίνησε την καινούργια εβδομάδα γράφοντας κάποια πράγματα και με έκπληξη είδαμε πως είναι αριστερόχειρας.

Πολλά έχουμε μάθει και γνωρίζουμε για εκείνη, μέσα και από τα Q&A που κάνει κατά διαστήματα στο Instagram account της, όμως δεν είχαμε ιδέα πως έγραφε (γράφει) με το αριστερό χέρι.

Δες το βίντεο παρακάτω.

17 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ