Η Δανάη Μπάρκα άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Η Δανάη Μπάρκα άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Πώς την προτιμάς;

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι όλο εκπλήξεις. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου που γνωρίσαμε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου», είναι το κορίτσι αυτό που θα θέλαμε για φίλη μας, για αδερφή μας ή για οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Είναι γλυκιά, όμορφη, έχει απίστευτο χιούμορ και το καλύτερο; Απίστευτη αυτοπεποίθηση που βλέποντάς τη σε κάνει να πιστεύεις κι εσύ η ίδια στον εαυτό σου, σε στιγμές που ούτε το περιμένεις.

Την βλέπουμε μέσα από τα social media της, να κάνει διάφορα πράγματα που μας εμπνέουν, ενώ όταν τρολάρει τη μαμά της ή κάποιον από το οικογενειακό της περιβάλλον είναι πραγματικά φανταστική. Η Δανάη λοιπόν, αφού περάσαμε τόσα και πλέον έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στις ζωές μας όπως ήταν πριν την καραντίνα, περίπου δηλαδή, είπε να κάνει κι εκείνη μια αλλαγή για να εγκαινιάσει τη νέα αυτή περίοδο στη ζωή της. Μια αλλαγή που στοιχηματίζουμε πως δεν περίμενες με τίποτα, και που σίγουρα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Ίσως χρειαστεί να την κοιτάξεις μία, δύο, μπορεί και τρεις φορές για να σιγουρευτείς πως αυτή που βλέπεις είναι η Δανάη Μπάρκα και όχι κάποια άλλη που ενδεχομένως να σου έρθει στο μυαλό κοιτάζοντάς τη. Η Δανάη που λες αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία πραγματικά μας εντυπωσίασε και μας ξάφνιασε.

Ναι δεν την αναγνωρίσαμε στην αρχή, όμως κοιτάζοντάς τη ξανά μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η αλλαγή αυτή της ταίριαξε απόλυτα και είναι πραγματικά φανταστική. Η Δανάη άφησε το χάλκινο χρώμα που είχε στα μαλλιά της και έγινε ξανθιά. Και ποιος κρύβεται πίσω από την αλλαγή αυτή; Όπως θα δεις και μόνη σου την αλλαγή αυτή έκαναν τα μαγικά χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη. Και μετά από τέτοια επιτυχημένη αλλαγή από το ένα χρώμα στο άλλο με ένα φανταστικό αποτέλεσμα, ξέρουμε ήδη ποια θα είναι η επόμενη κίνηση μας.

Δες τη φωτογραφία της και τα βίντεο παρακάτω.



Τρομερή η αλλαγή της έτσι;