Dakota Johnson: Σοκάρει μιλώντας για την κατάθλιψη που βίωσε στη διάρκεια της καραντίνας (video)

Dakota Johnson: Σοκάρει μιλώντας για την κατάθλιψη που βίωσε στη διάρκεια της καραντίνας (video)

Άκρως αποκαλυπτική η 30χρονη star.

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι, που βίωσε όλος ο πλανήτης για περισσότερες από 40 μέρες, δεν ήταν και το πιο ευχάριστο «διάλειμμα» στη ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι πέρασαν δύσκολα, ήρθαν αντιμέτωποι με τους φόβους τους και ένιωσαν ψυχολογική πίεση. Από αυτήν την κατάσταση δεν αποτελεί εξαίρεση και η Dakota Johnson, η οποία μάλλον βρήκε αυτήν την κατάσταση ως ευκαιρία για να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη.

Με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας, «The High Note», η 30χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε ανοικτά για το πώς βίωσε την καραντίνα λόγω Covid-19, πώς αυτό επηρέασε την ψυχική της υγεία, ενώ αποκάλυψε ότι πάσχει από κατάθλιψη από τα εφηβικά της χρόνια.

«Είσαι στο σπίτι, μακριά από φίλους, μακριά από την οικογένειά σου, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζεις ή ότι έχεις έναν σκοπό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μπαίνεις στο κοστούμι της κατάθλιψης… Αυτή τη στιγμή, που όλα αρχίζουν να ξανασυναρμολογούνται, υπάρχει διαρκής πόνος και λύπη σε όλο τον κόσμο, οπότε είναι δύσκολο να νιώθεις εντελώς αισιόδοξος όλη μέρα, κάθε μέρα, όταν ο κόσμος είναι θλιμμένος», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Johnson μοιράστηκε ορισμένα tips που τη βοηθούν να παραμένει -όσο μπορεί- θετική: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όπως διαλογισμός, να πάτε μια βόλτα, να φέρεστε σωστά στο σώμα σας και στο μυαλό σας και σε εσάς τους ίδιους… Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά», είπε η Dakota Johnson. «Διάβασα πολύ αυτό το διάστημα και είδα πολλές ταινίες και δούλεψα στην παραγωγή, γιατί ήθελα να είμαι παραγωγική», πρόσθεσε.



Διάβασε ακόμα: Η star ποζάρει με μαγιό... 11 εβδομάδες μετά τη γέννα και το κορμί της συγκλονίζει (photos)