GNTM 3: 15 φωτογραφίες του Δημήτρη Ταταράκη που αποδεικνύουν γιατί πρέπει να μπει στο σπίτι

GNTM 3: 15 φωτογραφίες του Δημήτρη Ταταράκη που αποδεικνύουν γιατί πρέπει να μπει στο σπίτι

Ο πρώην σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας έχει απίστευτο σώμα

Πριν από δύο Παρασκευές κυκλοφόρησε το trailer του Greece’s Next Top Model 3, όμως αυτή τη φορά είχε και μία απρόσμενη έκπληξη. Όπως είδαμε στο σύντομο βίντεο, αυτό που συζητιόταν πριν από έναν χρόνο για τη δεύτερη σεζόν, θα γίνει πράξη στην τρίτη. Στο GNTM φέτος θα διαγωνίζονται και αγόρια και κορίτσια, και θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, ανυπομονούμε όσο τίποτα άλλο να δούμε τα νέα επεισόδια και τις οντισιόν. Βέβαια χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε αφήσει το στίγμα της στο reality τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.

Και αφού είδαμε ποιος θα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης της Ηλιάνας, ναι θα είναι άντρας, είδαμε και μία πιθανή συμμετοχή στο reality μοντέλων. Ο Δημήτρης Ταταράκης, τον οποίο γνωρίσαμε και μάθαμε καλύτερα μέσα από τη σχέση, τον γάμο του και εν τέλει τον χωρισμό του από την Ελευθερία Ελευθερίου, φημολογείται πως θα είναι ένας από τους άντρες παίκτες του φετινού Greece’s Next Top Model . Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στο Instagram, εύκολα θα έπαιρνε 4 «ναι» για να περάσει στην φάση των bootcamp.



Αν η είδηση επαληθευτεί και ο νεαρός Δημήτρης είναι μέσα στα αγόρια που θα λάβουν συμμετοχή, τότε με βεβαιότητα σου λέμε πως το φετινό Greece’s Next Top Model θα έχει τρελό ενδιαφέρον και το Twitter θα πάρει φωτιά. Έχουμε ακόμη τέσσερις μήνες ως τον Σεπτέμβρη που παραδοσιακά ξεκινάει το reality και βλέπουμε τις πρώτες οντισιόν των παικτριών (και παικτών φέτος) και η ανυπομονησία μας έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο.

Αν μάλιστα στην πορεία γίνουν γνωστά κι άλλα ονόματα παικτών ή παικτριών, το σίγουρο είναι πως θα θέλουμε να έρθει ο Σεπτέμβρης... χθες. Εμείς βρήκαμε –φυσικά- το Instagram του Δημήτρη και στη gallery που ακολουθεί θα δεις 15 φωτογραφίες του που θα σε κάνουν να δώσεις μόνη σου τα 4 «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση.