Ελένη Μενεγάκη: Στις κακές ψυχολογικές της ημέρες ακολουθεί το «παιχνίδι των χρωμάτων»

Ελένη Μενεγάκη: Στις κακές ψυχολογικές της ημέρες ακολουθεί το «παιχνίδι των χρωμάτων»

Τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη τις ημέρες που η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι για ακόμα μία ημέρα στις οθόνες μας. Η παρουσιάστρια μπορεί να αποκάλυψε πριν από μερικά 24ωρα πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δε θα την έχουμε στην παρέα μας αλλά μέχρι τον Ιούλιο θα μας χαρίζει τα χαμόγελά της. Η 21η του Μάη ήταν μία πολύ συγκινητική μέρα, τηλεοπτικά για εκείνην, αφού αποφάσισε να εξομολογηθεί την απόφασή της αυτή στο κοινό.

Μέρες πολλές, ίσως και εβδομάδες, κυκλοφορούσε η φήμη πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το κανάλι του Alpha αλλά την περασμένη Πέμπτη εκείνη αποφάσισε να το αποκαλύψει στους τηλεθεατές και να δώσει ένα τέλος σε όσα γράφονται. Δε θα συνεργαστεί με κάποιο άλλο κανάλι, τουλάχιστον για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θέλει να χαρεί πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν κατάφερε τα προηγούμενη χρόνια.

Τα μπλε είναι το αγαπημένο της τηλεοπτικό χρώμα ,όπως έχει αποκαλύψει, αλλά σήμερα με την έναρξη της εκπομπής εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τις ημέρες που η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της.

Όπως η ίδια είπε, ο καιρός έξω είναι μουντός και εκείνη ενώ σκέφτηκε να φορέσει κάτι πιο φθινοπωρινό, ζεστό, προτίμησε να ακολουθήσει το «παιχνίδι των χρωμάτων». Να επιλέξει δηλαδή κάποιο φωτεινό χρώμα που φτιάχνει τη διάθεση και να μην αφήσει το γκρι του ουρανού να τη μελαγχολήσει άλλο. Τα φωτεινά χρώματα βοηθούν την ψυχολογία μας.