Ανατροπή για τους Meghan & Harry: Η απόφαση του Kαρόλου που αλλάζει τα δεδομένα (photos)

Ανατροπή για τους Meghan & Harry: Η απόφαση του Kαρόλου που αλλάζει τα δεδομένα (photos)

Δεν είναι και περήφανο το ζεύγος με την εξέλιξη αυτή!

Ως γνωστόν η Meghan και ο Harry μένουν πια στο Los Angeles, και αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα-λέμε τώρα-μιας και δεν... έχουν εισόδημα! Βέβαια αυτό δεν πτοεί το πρώην πριγκιπικό ζεύγος μιας και οι άνθρωποι αυτοί δεν χάνονται ποτέ! Και τώρα λοιπόν, υπάρχει ακόμη ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσουν, μιας και δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν την προσωπική τους ασφάλεια όσο διαμένουν στις ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν με την ανακαίνιση του Frogmore Cottage η οποία στοίχισε το αστρονομικό ποσό των 2,4 εκατομμυρίων λιρών και στο οποίο το ζεύγος έμεινε ελάψχιστα μιας και αμέσως μετά έγινε το Megxit. Το κόστος αυτό λοιπόν, καλούνται τώρα να το πληρώσουν, και παράλληλα να πληρώσουν και την προσωπική τους ασφάλεια εκεί στα ξένα.

Κάτι που βέβαια τους είναι αδύνατο, μιας και τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Ναι ακόμα και οι Πρίγκιπες έχουν οικονομικά προβλήματα-πάντα για τα δικά τους δεδομένα-.

Και πάνω που Meghan και Harry ήταν ένα βήμα πριν την απελπισία, ο Κάρολος κάνει κίνηση ματ, και ως τρυφερός πατέρας που είναι παίρνει μία σπουδαία απόφαση: Θα καλύψει εκείνος τα έξοδα της ασφάλειάς τους, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν το Frogmore Cottage ως εξοχικό όταν θα επισκέπτονται την Μεγάλη Βρετανία.

Τελικά δεν τους βλέπουμε και για μεγάλους επαναστάτες. Ή μήπως όχι; Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: