Ξέχνα τον Άλκη Κούρκουλο όπως τον ήξερες: H μεγάλη του αλλαγή στην καραντίνα (photos)

Ξέχνα τον Άλκη Κούρκουλο όπως τον ήξερες: H μεγάλη του αλλαγή στην καραντίνα (photos)

Άλκη... εσύ;

H καραντίνα μας άλλαξε όλους. Άλλους εσωτερικά, άλλους εξωτερικά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν θα είμαστε ίδιοι, είτε αυτό είναι για καλό, είτε για κακό. Θα δείξει. Για την ώρα η εστίαση άνοιξε, το καλοκαίρι αχνοφαίνεται και όλων η διάθεση κάπως ανεβαίνει.

Όλον αυτόν τον καιρό παρακολουθούσαμε στα social media, Έλληνες και ξένους stars, μας δείχνουν πώς περνούν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και φυσικά τη διατροφή και την γυμναστική που ακολουθούσαν. Αυτά κυρίως οι γυναίκες, διότι οι άντρες έκαναν την μεγάλη έξοδο με άλλες αλλαγές, όχι τόσο... επίπονες!

Μετά τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος άφησε μούσι αλλάζοντας εντελώς εικόνα και στυλ-ομολογουμένως του πάει πολύ- ακόμη ένας άλλαξε λουκ αλλά αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στα μαλλιά.

Που λέτε, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από χθεσινοβραδινή έξοδο, στην οποία ευχόταν καλή αρχή σε φίλη της που διατηρεί μαγαζί εστίασης. Ανάμεσα στην παρέα της ήταν και ο Άλκης Κούρκουλος, ο οποίος εισήγαγε ένα ιδιαίτερο και αρκετά διαφορετικό λουκ.

Δες την παρακάτω gallery και θα καταλάβεις τι εννοούμε: