Ξεκινά η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη (video)

Ξεκινά η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη (video)

Το μοντέλο θα δοκιμαστεί για δεύτερη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μοντέλα που έχει βγάλει η χώρα μας. Είναι μια προσωπικότητα που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen για την απλότητα και τη φινέτσα που τη διακρίνει. Μπορεί να απέχει συνειδητά εδώ και χρόνια από το χώρο της showbiz και να δίνει το παρόν μέσα από το κανάλι της στο youtube, αλλά ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα να τη χαζεύουμε και μέσα από τα social media. Πολύ σύντομα, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθούμε και να τη θαυμάζουμε και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Κάτια Ζυγούλη επιλέγει πολύ προσεκτικά τα επαγγελματικά της βήματα και έτσι φαίνεται ότι έγινε σε αυτήν την περίπτωση. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αναλαμβάνει την παρουσίαση δικής της εκπομπής στο κανάλι της ΕΡΤ1 μέσα από την οποία θα προσπαθεί να προσεγγίσει τις τάσεις της μόδας με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, αλλά ταυτόχρονα θα ψάχνει και την ιστορία πίσω από κάθε ρούχο.

Η εκπομπή με τίτλο «Ιστορίες Μόδας» θα ξεκινήσει σύντομα στην ΕΡΤ1 χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κάτια Ζυγούλη αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας. Η πρώτη ήταν όταν παρουσίασε τα Madwalk του 2015 με μεγάλη επιτυχία.

Δες στο παρακάτω βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής:



Διάβασε ακόμα: GNTM 3: Η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου βρέθηκε και δεν πάει ο νους σου ποια είναι