Επανασύνδεση για Bradley Cooper-Irina Shayk; Το γεγονός που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε (photos)

Επανασύνδεση για Bradley Cooper-Irina Shayk; Το γεγονός που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε (photos)

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που Bradley Cooper και Irina Shayk ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, έπειτα μάλιστα και από την απόκτηση της μικρούλας Lea. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι η βασική αιτία του χωρισμού ήταν η σχέση του Bradley με τη... Lady Gaga, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στο πολύ πετυχημένο A Star is Born.

Η χημεία ανάμεσά τους αλλά και τα παθιασμένα βλέμματα που αντάλλασσαν έκαναν τις φήμες να φουντώσουν ότι οι δύο stars είναι ζευγάρι και στη ζωή, κάτι που μάλλον ήταν απλά φήμες ή και διαφημιστικό κόλπο-ποιος ξέρει- προκειμένου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από την ταινία.

Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι χώρισε και έκτοτε δεν έχουν κυκλοφορήσει με κάποια επίσημη σχέση, εκτός από κάποιες επισκέψεις της Irina στο διαμέρισμα του Vito Schnabel ο οποίος είναι γνωστός λάτρης των ωραίων γυναικών-και ποιος δεν είναι βέβαια-.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η καραντίνα μάλλον έκανε το πρώην ζεύγος να σκεφτεί κάποια πράγματα και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι κινήσεις της Irina η οποία επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Bradley μαζί με την κόρη τους και έμεινε για τουλάχιστον 4 ώρες!!! Το αποκορύφωμα; Παρήγγειλαν και φαγητό!!!

Αν αυτή δεν είναι απόδειξη επανασύνδεσης τότε τι είναι; Δες την παρακάτω gallery: