GNTM Rules: Η Ασημίνα είχε γενέθλια και οι FF οργάνωσαν το τέλειο surprise πάρτι (videos)

GNTM Rules: Η Ασημίνα είχε γενέθλια και οι FF οργάνωσαν το τέλειο surprise πάρτι (videos)

Τα κορίτσια συνεχίζουν να κάνουν παρέα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το GNTM2 μάς απασχόλησε πολύ και ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μας στράφηκε στην ομάδα των FF (Fantastic Five). Τα κορίτσια αυτά είχαν φτιάξει μια ομάδα μεταξύ τους και έρχονταν αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια του σπιτιού. Ήταν το πιο εκρηκτικό team του παιχνιδιού.

Μετά από αρκετούς μήνες που το παιχνίδι έχει λήξει οι FF συνεχίζουν να κάνουν παρέα, αλλά όχι με την αρχική τους σύσταση. Πλέον στην παρέα έχουν μείνει η Άννα, η Κάτια, η Σουζάνα και η Ασημίνα. Τα κορίτσια έχουν πάψει να κάνουν παρέα με τη Μαρτίνα, που αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα τους.

Χθες, λοιπόν, η Ασημίνα Χαρίτου είχε τα γενέθλιά της και οι φίλες της από το GNTM έσπευσαν να της οργανώσουν ένα πολύ fun πάρτι-έκπληξη για να της ευχηθούν. Μαζί τους ήταν και η Κωνσταντίνα Φλώρου, συμπαίκτριά τους από το GNTM2, η οποία- όμως- δεν ανήκε στις FF.

Όπως θα δεις και στα παρακάτω βίντεο, τα κορίτσια ξεκίνησαν το πάρτι στο σπίτι της Ασημίνας, αλλά η διασκέδαση συνεχίστηκε με πολύ κέφι σε μαγαζί του Κολωνακίου. Απόλυτα λογικό, αν σκεφτούμε ότι είχαν να βγουν από τον Μάρτιο- λόγω κορονοϊού- και τώρα επιτέλους, που άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης, μπόρεσαν να γιορτάσουν τα γενέθλια της Ασημίνας όπως έπρεπε, να κάνουν το απαραίτητο bonding και να απολαύσουν το ποτό τους όλες μαζί.









Διάβασε ακόμα: Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μείνει μισή (photos)