Η Ναταλία Δραγούμη ένωσε τα χέρια με τη WIND για καλό σκοπό

Η Ναταλία Δραγούμη ένωσε τα χέρια με τη WIND για καλό σκοπό

H WIND στηρίζει το έργο της Αδέσποτης Ζωής (Stray-life).

Η αγαπημένη ηθοποιός, βρέθηκε κοντά στα αδέσποτα του Stray-Life και μαζί με τη WIND πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, εμβόλια, αντιπαρασιτικά χάπια, κόλλαρα, σπρέι, κλουβιά μεταφοράς και νοσηλείας) για τα σκυλάκια που φροντίζει το σωματείο και καλύπτοντας τα έξοδα στείρωσης κάποιων από αυτά καθώς και τις βασικές επικοινωνιακές ανάγκες του σωματείου.


Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Ναταλίας ως πλήρωμα στο ιστιοπλοϊκό σκάφος WIND Zantino που για άλλη μια χρονιά αγωνίζεται όχι μόνο για την κατάκτηση μιας καλής θέσης στην αγωνιστική κατάταξη αλλά και για καλό σκοπό. Η δημοφιλής ηθοποιός, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της WIND και του ιστιοπλοϊκού WIND Zantino να συμμετέχει σε σκέλος του αγώνα στην εβδομάδα ΝΟΕ που διεξήχθη 10-13 Ιουνίου, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη της για τα ζώα, συμβάλλοντας στο έργο του stray-life για την προστασία των αδέσποτων.


«Με μεγάλη μου χαρά έλαβα μέρος σε αγώνα ιστιοπλοΐας σε ένα τόσο μοναδικό σκάφος όπως το WIND Zantino, με τις γυναίκες να πρωταγωνιστούν, και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό σκοπό που συνδέεται με την προστασία των αδέσποτων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη και συμπλήρωσε «Όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να βελτιωθεί ή ακόμα και να αλλάξει η τύχη ενός αδέσποτου και η στήριξη της WIND στην Αδέσποτη ζωή είναι πολύ σημαντική καθώς έρχεται σε μια εποχή που το φαινόμενο της εγκατάλειψης ακόμα και της κακοποίησης των ζώων είναι αρκετά συχνό. Υιοθετήσετε και εσείς ένα αδέσποτο! Μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε τον πιο όμορφο τετράποδο φίλο σας από κάποιο καταφύγιο για να γεμίσει τη ζωή σας με αγάπη και αφοσίωση».


«Η ενίσχυση του έργου μας από ιδιωτικούς φορεί, καλλιτέχνες, αλλά και από τον κάθε έναν ξεχωριστά δεν είναι μόνο πολύτιμη, είναι και συγκινητική. Ευχαριστούμε πολύ τη Ναταλία, το WIND Zantino και βεβαίως την WIND για τη στήριξη στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να δώσουμε σε αυτά τα πλάσματα μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν και να βρουν οικογένεια». δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου «Αδέσποτη Ζωή» Μαρίνα Λυμπεροπούλου.


«Για εμάς στη WIND η αξία της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική και αυτή στηρίζουμε με προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνία και ίντερνετ για όλους. Υπάρχει όμως και άλλη μορφή επικοινωνίας, η «τετράποδη», που είναι επίσης πλούσια και κυρίως γεμάτη συναίσθημα. Η συνεργασία μας με την «Αδέσποτη ζωή» έχει στόχο να αναδείξει αυτή την επικοινωνία, να βοηθήσει το έργο των εθελοντών του σωματείου και να συμβάλλει στη διάδοση της ιδέας της φιλοζωίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς», ανέφερε o Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.