Νίκη Σκιαδαρέση: Η κόρη του Φατσέα ποζάρει topless και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας

Νίκη Σκιαδαρέση: Η κόρη του Φατσέα ποζάρει topless και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας

Τι απίστευτο σώμα όμως;

Όπως ήδη θα γνωρίζεις εδώ και αρκετά χρόνια –ενδεχομένως και από τότε που έβλεπες Μαύρα Μεσάνυχτα- ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι παντρεμένοι κι έχουν δύο κόρες. Ο ηθοποιός έχει αφήσει το στίγμα του στην τηλεόραση ως Βαγγέλης Φατσέας και είναι αλήθεια πως τόσο καιρό που δεν βλέπουμε το νέο Καφέ της Χαράς μας έχουν λείψει οι ατάκες και οι καινούργιες λέξεις που εφηύρε σε κάθε επεισόδιο.

Μπορεί να μην έχουμε Βαγγέλη Φατσέα και μάθημα ελληνικών, έχουμε όμως να δούμε την κόρη του στο Instagram, η οποία πραγματικά μας έκανε να ζαλιστούμε. Όπως ίσως θυμάσαι την Νίκη την είδαμε φέτος στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, μέσα από την σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος», η οποία και διέκοψε τα γυρίσματα της λόγω της πανδημίας. Η Νίκη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και αν μας ρωτάς άποψη μας είναι, πως μιλάμε για την σωσία της Μπέσυ Μάλφα. Όπως και να τη δεις, από όποιο προφίλ και να την κοιτάξεις είναι βέβαιο πως βλέπεις την μητέρα της σε μικρότερη ηλικία.

Η Νίκη λοιπόν που ανανεώνει συχνά πυκνά το προφίλ της στο Instagram ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Αρχικά στο σημείο αυτό να πούμε πως έχει απίστευτο σώμα, που ναι θα ζήλευε ακόμη και η Bella Hadid. Η κόρη του διάσημου ζευγαριού πόζαρε topless στην θάλασσα σε κάποιες πολύ καλλιτεχνικές φωτογραφίες και πραγματικά δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας.

Οι αναλογίες της είναι τρομερές και οι φωτογραφίες της ακόμη καλύτερες. Κρίμα που το Instagram μας δίνει την επιλογή για μόνο ένα like. Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.