Είναι επίσημο! Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τη μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Είναι επίσημο! Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τη μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αυτό που συζητούσε όλη η showbiz είναι γεγονός.

Είναι μερικές μέρες που ακούγονται τα νέα για το «αντίο» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star. Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία της με τον σταθμό ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, φέρνοντας στη δημοσιότητα πολλά επεισόδια Greece’s Next Top Model και μία ξεκάθαρη βοήθεια στο θέμα της τηλεθέασης. Άλλωστε, όλος ο κόσμος γνωρίζει πια ότι το μοντέλο αποτελούσε πάντα ένα μεγάλο ατού του παιχνιδιού.

Στην αρχή, ξεκίνησε με τις απίστευτες ατάκες της. Έπειτα, συνέχισε με τη χαρισματική της προσωπικότητα και τον εκλεπτυσμένο της χαρακτήρα. Τελικά, το κοινό αγάπησε το σύνολο που έχει να προσφέρει η Ηλιάνα. Οπότε, φαντάζει πλέον λογικό που ανεξάρτητα από σταθμούς και εκπομπές, οι fans της τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Πριν από λίγο, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν τα νέα για τη μεταγραφή της στον Alpha με μία φωτογραφία της και την επιγραφή «The Time Has Come».

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ποια εκπομπή θα πάρει και υπό ποιον τίτλο θα βγει αυτή στον αέρα, ωστόσο πλέον τα νέα είναι επίσημα και περιμένουμε πολύ άμεσα να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που απασχολεί τελευταία την εγχώρια showbiz.

Αν κρίνουμε από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο GNTM, αυτό που έχουμε να περιμένουμε είναι σαφώς κάτι ποιοτικό και με άποψη.