MasterChef 4: Η Μαρία έβαλε τα κλάματα και το Twitter το σχολίασε αναλόγως

MasterChef 4: Η Μαρία έβαλε τα κλάματα και το Twitter το σχολίασε αναλόγως

Τα tweets δε σταματούσαν να εμφανίζονται.

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τους παίκτες. Ο τελικός του Silver Week πραγματοποιήθηκε και μαζί με αυτόν είδαμε όλα τα δρώμενα που περιλάμβανε. Το έπαθλο των 10.000 ευρώ ήταν φυσικά τεράστιο κίνητρο για να βγάλουν οι παίκτες -Μαρία/Μπέλλος- τον πιο ανταγωνιστικό τους εαυτό και να τα καταφέρουν. Οι υπόλοιποι βρίσκονταν στον εξώστη για να ενισχύσουν και τα σχόλιά τους ήταν σαφώς απολαυστικά.

Σε κάποια φάση, όμως, η Μαρία έμεινε 10 λεπτά πίσω με την προετοιμασία για να πετύχει ακριβώς την παρασκευή του πιάτου της κι ο Σωτήρης Κοντιζάς, βλέποντάς τη αγχωμένη κι απογοητευμένη την πλησίασε για να δει τι έχει συμβεί.

Στην αρχή, εκείνη δεν ήθελε να το σχολιάσει, αλλά, αφού την είδαμε να του λέει τι συμβαίνει, μίλησε στις κάμερες κι έβαλε τα κλάματα. Όπως είπε, ένιωθε μόνη της στην όλη διαδικασία και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Στη συνέχεια, βέβαια, «ανέβηκε» πάλι ψυχολογικά και τελείωσε το πιάτο της.




Το Twitter που ως γνωστόν είναι συντονισμένο κάθε φορά για τα δρώμενα του MasterChef, είδε φυσικά τη Μαρία να κλαίει και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα σχόλια και την έκφραση των συναισθημάτων του.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τι ακριβώς συνέβη.