MasterChef 4: Ο νικητής του Silver Award και τα περίεργα σχόλια για τη σχέση Μαρίας - Μπέλλου

MasterChef 4: Ο νικητής του Silver Award και τα περίεργα σχόλια για τη σχέση Μαρίας - Μπέλλου

Πολλά συνέβησαν στον τελικό για το Silver Award.

Ο τελικός του Silver Week του MasterChef διαδραματίστηκε μεταξύ της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Οι δύο συμπαίκτες που εδώ και κάποιο διάστημα γνωρίζουμε ότι έκαναν σχέση μέσα από το παιχνίδι βρέθηκαν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και στάθηκαν μπροστά στους κριτές να παρουσιάσουν τα πιάτα τους. Η όλη προετοιμασία είχε πολύ άγχος, ιδιαίτερα για την πλευρά της Μαρίας, που, μάλιστα, σε κάποια φάση δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν πήγε κοντά της ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τελικά, η κριτική επιτροπή αποφάνθηκε ότι αυτός που άξιζε να πάρει τον τίτλο του νικητή ήταν ο Μπέλλος, ο οποίος και κέρδισε 10.000 ευρώ και μία βαλίτσα με μαχαίρια. Με το που έγινε η ανακοίνωση, όμως, εκείνος πήρε κατευθείαν αγκαλιά την καλή του για να μοιραστεί τη χαρά του αλλά και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.




Πριν φτάσουμε εκεί, βέβαια, προηγήθηκε μία ένταση μεταξύ του ζευγαριού, αφού ο Δημήτρης πήγε να βοηθήσει τη Μαρία, εκείνη εκνευρίστηκε και ας πούμε ότι δε μίλησε με τον καλύτερο τρόπο πάνω στα νεύρα της. Ευτυχώς, ο εκνευρισμός δεν κράτησε πολύ και τα παιδιά πολύ γρήγορα τα ξαναβρήκαν κι άρχισαν τις αγκαλιές.

Οι θεατές, όμως, που είδαν το όλο σκηνικό, είχαν να πουν πολλά, οπότε έπιασαν τα πληκτρολόγια και το Twitter είδε απίστευτα σχόλια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.