Η Νίκη Θωμοπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς τα έχει χάσει

Η Νίκη Θωμοπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς τα έχει χάσει

H νέα μαμά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τον θηλασμό και τα κιλά

Στα μέσα Μαρτίου, στο ξεκίνημα της καραντίνας, η Νίκη Θωμοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της.

Έχουν περάσει τρεις μήνες πια και η γλυκιά νέα μαμά, απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι fans της για την νέα της ζωή ως μαμά, για τον θηλασμό αλλά και για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Νίκη αποκάλυψε πως θηλάζει αποκλειστικά και δεν έχει ακόμα ένα σταθερό πρόγραμμα με το μωρό. Κι όχι μόνο, η Θωμοπούλου μίλησε και για την εμπειρία του τοκετού, τονίζοντας πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά μιας και η κορούλα της ήταν αρκετά μεγάλη. Στο τέλος όμως, κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά με την βοήθεια του γιατρού της.

Η αγαπημένη του Γιάννη Μαρακάκη εξήγησε μάλιστα σε απάντηση ερώτησης που δέχτηκε πως πάντα σκεφτόταν ότι θέλει να κάνει οικογένεια απλά δεν γνώριζε ότι θα γίνει μαμά σε τόσο νεαρή ηλικία ενώ δεν έκρυψε πως το ταξίδι της μητρότητας είναι το πιο δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι που έχει κάνει.

Κι εκεί ήρθαν αποκαλύψεις και για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη αλλά και τον τρόπο που έχει βρει για να τα χάσει. Ακόμα κι εκεί η νεαρή μαμά εξήγησε πως προέχει ο θηλασμός της κόρης και αυτό έχει στο μυαλό της ακόμα και τώρα που προσπαθεί να κάνει υγιεινή διατροφή.

Διάβασε παρακάτω το πώς