Δεν πάει ο νους σου πόσο χρυσοχέρα αποδείχθηκε η Kate Middleton στην καραντίνα

Δεν πάει ο νους σου πόσο χρυσοχέρα αποδείχθηκε η Kate Middleton στην καραντίνα

Όχι δεν αναφερόμαστε στο ταλέντο της στη μαγειρική!

Η περίοδος της καραντίνας ήταν πρωτόγνωρη για τους πολίτες όλου του κόσμου. Πέραν των ψυχολογικών διακυμάνσεων που ίσως πολλοί άνθρωποι βίωσαν, μερικοί άλλοι δοκίμασαν για πρώτη φορά να κάνουν πράγματα που δεν είχαν επιχειρήσει ποτέ ξανά. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, έκαναν μανικιούρ, πεντικιούρ ή έβαψαν για πρώτη φορά τα μαλλιά τους στο σπίτι. Πολλές τέτοιες ιστορίες έχει να αφηγηθεί ο καθένας από εμάς.

Σε παρόμοια θέση βρέθηκε και η Kate Middleton, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό. Όχι δεν έβαψε τα μαλλιά της- ή τουλάχιστον αυτό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα-, αλλά ασχολήθηκε με τη φροντίδα των παιδιών της. Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι σημαίνει αυτό.

Η Δούκισσα του Cambridge ανέλαβε χρέη κομμώτριας- με τη βοήθεια της νταντάς των παιδιών- και κούρεψε στο Παλάτι τον 6χρονο George και την 5χρονη Charlotte κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μιας και τα κομμωτήρια εκείνο το διάστημα είχαν βάλει «λουκέτο» και στη Μεγάλη Βρετανία.

AP 19359467402519

«Η Kate κούρεψε τον George και τη Charlotte στην καραντίνα μιας και πιάνουν τα χέρια της και γενικά το συνηθίζει να κουρεύει στο σπίτι», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού στην εφημερίδα The Sun. «Η μητέρα της Kate, Carole Middleton, έμαθε τόσο σε εκείνη όσο και στην Pippa να μαγειρεύουν και να κόβουν τα μαλλιά των παιδιών. Δεν είναι και τόσο δύσκολο», συνεχίζει η πηγή.

Ευτυχώς, τα δύο παιδιά δεν κούρασαν καθόλου τη μαμά τους κατά τη διαδικασία κουρέματος. «Ο George είναι εύκολο παιδί. Στη Charlotte αρέσει να έχει τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω σε μια mini αλογοουρά».

charlotte

Υπό κανονικές συνθήκες, τα παιδιά φροντίζει ο hairstylist, Richard Ward, στο Παλάτι του Kensington με τιμές που κυμαίνονται από 45 μέχρι 75 λίρες το κάθε παιδί. Ευτυχώς, όμως, ο Ward άφησε όλο το kit με τα απαραίτητα εργαλεία στο Παλάτι, οπότε η Kate Middleton μπόρεσε και χρησιμοποίησε τα κατάλληλα ψαλίδια για το σωστό αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Ο Δημήτρης Μπέλλος έχει έναν κούκλο αδερφό ο οποίος μίλησε για τη σχέση με τη Μαρία στην καραντίνα