Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για την υγεία της μητέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για την υγεία της μητέρα της

Η ανάρτηση που συγκινεί

Μια δύσκολη περιπέτεια υγείας φαίνεται πως είχε η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία όμως έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατά τρυφερά το χέρι της μαμάς της Σόνιας Χριστοδούλου. Εκεί αναφέρεται στους τελευταίους επτά δύσκολους μήνες που έληξαν με επιτυχία, μιας και φαίνεται πως η μητέρα της Μπαλατσινού είναι πλέον καλά.

«Πέρασαν δύσκολα αυτοί οι 7 μήνες.. Η υπομονή , η θετική σου σκέψη και η πίστη ότι θα είμαστε πάλι όλοι μαζί σε έκαναν να τα καταφέρεις! Σε αγαπώ & σε ευχαριστώ μαμά»!

Αμέσως οι φίλοι της συζύγου του Υπουργού Υγείας ευχήθηκαν στην μητέρα της Μπαλατσινού να είναι σιδερένια. Η Σόνια Χριστοδούλου είναι πάντα στο πλευρό της κόρης της και την στηρίζει διακριτικά σε κάθε βήμα της επαγγελματικό ή προσωπικό. Η ίδια άλλωστε κάποτε είχε δηλώσει για εκείνη:

«Ό,τι και να κάνει η Τζένη, πάντα συγκινούμαι γιατί είναι παιδί μου. Ό,τι είναι για καλό με συγκινεί. Ποτέ δεν της λέω ούτε να κάνει κάτι, ούτε να μην κάνει. Να κάνει αυτό που της αρέσει, αυτό που θέλει κι αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό».

Την κυρία Χριστοδούλου θα την θυμάσαι στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια πέρσι.