Αυτήν τη ζώνη θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha

Αυτήν τη ζώνη θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha

Τι θα συμβεί τελικά με το μοντέλο;

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν όλο και περισσότερο ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα συνέχιζε την πορεία της στον σταθμό του Star. Αυτά τα χρόνια, την απολαμβάναμε στον ρόλο του κριτή σε μία από τις καρέκλες του Greece’s Next Top Model και το κοινό την είχε λατρέψει για όλη της τη στάση και τη συμβολή στη μορφή του παιχνιδιού σήμερα.




Χτες, λοιπόν, οι φήμες που υπήρχαν έγιναν πραγματικότητα και πλέον επίσημα η Ηλιάνα θα ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε με έναν πρωτότυπο τρόπο, δηλαδή με μία φωτογραφία του μοντέλου και το σήμα του σταθμού πάνω στην ταμπέλα που κρατούσε.

Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν έχει αποκαλυφθεί ποια εκπομπή θα αναλάβει η Ηλιάνα και οι εικασίες είναι πολλές. Ο σταθμός, άλλωστε, έχει μεγάλη ποικιλία προγράμματος στην οποία η ίδια θα ήταν εξαιρετική.

Ένα σενάριο που ακούγεται είναι το ριάλιτι «The Bachelor», ωστόσο, κάποιες πληροφορίες μας λένε ότι το μοντέλο προορίζεται να καλύψει τη ζώνη που άφησε ανοιχτή η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, δηλαδή το 1-3 μ.μ., για το οποίο είχε ακουστεί και το όνομα της Βάσως Λασκαράκη.

Η Ηλιάνα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να φέρει με μεγάλη επιτυχία εις πέρας οποιοδήποτε έργο της ανατεθεί, οπότε αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της.