Σοφία Καρβέλα: Η νέα photo με μπικίνι δείχνει τη γράμμωση του κορμιού της σε άλλο level

Σοφία Καρβέλα: Η νέα photo με μπικίνι δείχνει τη γράμμωση του κορμιού της σε άλλο level

Είναι απίστευτα αθλητική.

Τι κι αν έχει κάνει δύο παιδιά, τι κι αν διανύει το 37ο έτος της ηλικίας της, η Σοφία Καρβέλα είναι μία γυναίκα με απίστευτη γράμμωση στο κορμί της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετές για να σε αφήσουν άφωνη. Το δικό της σώμα έχει πιο αθλητικές αναλογίες και φαίνεται να έχει πολύ μικρό ποσοστό λίπους, όπως ακριβώς θα έκαναν και οι πιο επαγγελματίες στον αθλητισμό.

Στο προφίλ της την έχουμε δει πολλές φορές με πιο αθλητικά ρούχα που αποκαλύπτουν τη γράμμωση που έχει επιτύχει σε όλες τις μυϊκές ομάδες του κορμιού της και, μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να μοιραστεί και τις ασκήσεις που κάνει για να έχει αυτά τα αποτελέσματα.




Έτσι, όταν τη βλέπουμε με μαγιό, μπορούμε να φανταστούμε τις ώρες που έχει αφιερώσει στη γυμναστική, αφού αυτός ο βαθμός γράμμωσης θέλει πολύ μεγάλο κόπο για να επιτευχθεί.

Πριν από μερικές ώρες, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανέβασε μία φωτογραφία με μπικίνι και το κορμί της έχει φτάσει σε άλλα level. Απ’ όπου και να το πιάσεις, σε όποια μυϊκή ομάδα και να εστιάσεις, είναι εμφανές ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες ασκήσεις για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τη φωτογραφία και θα καταλάβεις.