Η Χαρά Παππά ομολόγησε ποιος ήταν ο αγαπημένος της κριτής από το GNTM

Η Χαρά Παππά ομολόγησε ποιος ήταν ο αγαπημένος της κριτής από το GNTM

Μπορείς να φανταστείς ποιος;

Το Greece’s Next Top Model αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα των κοριτσιών που συμμετέχουν. Οι περισσότερες δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τον χώρο ή και να το έχουν κάνει, συνήθως αυτό είναι κάποιες πιο μικρές δουλειές. Το παιχνίδι είναι αυτό που δεν τις κάνει μόνο γνωστές στο κοινό της Ελλάδας μέσω των τηλεοπτικών επεισοδίων, αλλά ανοίγει πόρτες για κάθε πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Είναι λογικό κι επόμενο, λοιπόν, κάθε χρόνο οι συμμετοχές να είναι πολλές, με τους κριτές να δυσκολεύονται πολύ για να αποφασίσουν ποιες εν τέλει θα βρεθούν στο πολυπόθητο σπίτι.

Ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στις σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει τελευταία είναι η Χαρά Παππά. Η μελαχρινή καλλονή εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή με τις φωτογραφίες της και πάντα είχαν μόνο καλά λόγια να πουν τόσο για τη δουλειά της όσο και για τον χαρακτήρα της.

Όταν βγήκε από το παιχνίδι, ο λογαριασμός της στο Instagram έγινε το νέο hot-spot για την εγχώρια showbiz, αφού εκεί βλέπουμε τόσο τις επαγγελματικές της εξελίξεις όσο και τα updates από την προσωπική της ζωή -βλ. τον έρωτά της με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί.




Πρόσφατα, η Χαρά ζήτησε από τους followers της να της στείλουν ερωτήσεις για να απαντήσει και ένας από αυτούς τη ρώτησε ποιος ήταν ο αγαπημένος της κριτής από το GNTM.

Μπορείς να φανταστείς τι είπε;

Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω gallery.