Έξαλλοι Meghan Markle και Harry: Η παραβίαση της ιδιωτικότητας και οι αναφορές στην αστυνομία

Έξαλλοι Meghan Markle και Harry: Η παραβίαση της ιδιωτικότητας και οι αναφορές στην αστυνομία

Έξω φρενών οι Sussexes

Η βασιλική ζωή δεν ήταν εύκολη για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle τα δύο τελευταία χρόνια. Οι ίντριγκες, η ρήξη με τους William και Kate Middleton και ο πόλεμος των βρετανικών tabloids προς τη Meghan Markle και σε κάθε βήμα και κίνηση που έκαναν, ανάγκασαν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την βασιλική οικογένεια και να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της. Η απρόσμενη για πολλούς ανακοίνωση τους έγινε τις πρώτες ημέρες του 2020, δημιουργώντας έτσι μία νέα τάξη πραγμάτων για το παλάτι και την βασιλική οικογένεια.

Harry και Meghan επέστρεψαν στον Καναδά και μετά τις τελευταίες τους royal εμφανίσεις στο τέλος Μαρτίου παρέδωσαν και τους βασιλικούς τίτλους τους. Λίγες ημέρες αργότερα Harry και Meghan μετακόμισαν στο Los Angeles όπου και μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με τον ενός έτους γιο τους. Και αν πίστευες πως θα τους αφήσουν στην ησυχία τους τώρα που πια δεν είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και δεν πολυκυκλοφορούν έκανες λάθος. Ο κόσμος εξακολουθεί να ασχολείται μαζί τους όχι όμως με τον σωστό τρόπο και με αυτόν που θα ήθελαν.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι αυτή τη στιγμή σε έξαλλη κατάσταση καθώς σε πλήθος αναφορών που έχουν κάνει στην αστυνομία δηλώνουν πως καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν άπειρα drones τα οποία πετούν πάνω από το σπίτι τους σε ύψος 6 μέτρων από το έδαφος προκειμένου να καταφέρουν να τραβήξουν κάποιο πλάνο από το ζευγάρι και τον ενός έτους Archie Harrison.

Τα περιστατικά που σχετίζονται με τα drone συνέβησαν στις 9, 19, 20, 21 και 25 Μαΐου και αναφέρθηκαν όλα.