Κάτια Ταραμπανκό: Έγινε ξανθιά και δεν την αναγνωρίσαμε

Κάτια Ταραμπανκό: Έγινε ξανθιά και δεν την αναγνωρίσαμε

Της πάει τρελά το look αυτό

Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model της σεζόν που πέρασε που μας απασχόλησε ιδιαίτερα. Όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση και για τις επιδόσεις στο reality μοντέλων –που φυσικά της χάρισαν τη μισή νίκη- αλλά και γιατί υπήρξε πρωταγωνίστρια σε αρκετές κόντρες που υπήρξαν μέσα στο σπίτι του GNTM. Κάποιοι τσακωμοί και διαμάχες με άλλες παίκτριες παίχτηκαν ξανά και ξανά, όμως η Κάτια με τις επιδόσεις της μας έκανε να ξεχνάμε τι είχε συμβεί το προηγούμενο λεπτό.

Το πρόσωπό της είναι από αυτά που εύκολα μπορείς να φανταστείς σε κάθε τι που σχετίζεται με μόδα, από φωτογραφήσεις οίκων μόδας και σχεδιαστών, μέχρι διαφημιστικά, πασαρέλες, κ.ο.κ. Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι την είδαμε σε αρκετές δουλειές και φυσικά στο εξώφυλλο του περιοδικού που κέρδισε στο έπαθλο του GNTM. Μάλλον όμως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις την Κάτια που ήξερες. Η νικήτρια του reality μοντέλων έκανε μία ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, και αυτό που με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε είναι πως της πάει απίστευτα. Θεωρούμε δε πως το πρόσωπό της είναι αυτό που ονομάζουμε «καμβάς» και ότι και αν κάνει θα της πηγαίνει.



Η Κάτια λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία δεν περιμέναμε να δούμε. Από το πρωί της Πέμπτης μας έδειξε την προετοιμασία της στο κομμωτήριο μέσα από τα stories της στο Instagram και πολύ αργά το βράδυ είδαμε και το αποτέλεσμα και εντυπωσιαστήκαμε. Είσαι όμως έτοιμη να την δεις με το νέο της look;



Δες το αποτέλεσμα στη gallery που ακολουθεί.