Ξαφνική επίθεση στον Justin Bieber

Ξαφνική επίθεση στον Justin Bieber

Ο Justin Bieber παρουσίαζε όμορφα κι ωραία το νέο του άρωμα, όταν κάποια στιγμή ένας άγνωστος άντρας ήρθε με δύναμη κατά πάνω του και τον έριξε κάτω.

Καταρχήν, για να μην έχουμε αθώα θύματα μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, να σας πούμε από τώρα πως ο 16χρονος καρδιοκατακτητής είναι μια χαρά και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Πίσω στην κανονική ροή του προγράμματός μας τώρα.

Ο Justin Bieber βρισκόταν στο πολυκατάστημα Macy's στη Herald Square της Νέας Υόρκης, για να προωθήσει το νέο του άρωμα «Someday». Κάποια στιγμή, επειδή είναι και ευαίσθητο αγόρι, βγήκε έξω από το μαγαζί για να χαιρετήσει τους υπόλοιπους θαυμαστές του που δεν είχαν καταφέρει να μπουν μέσα.

Τη στιγμή όμως που βγήκε από τη πόρτα του Macy's και πήγε να κατευθυνθεί προς το κοινό, ένας άντρας πήδηξε από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε με δύναμη πάνω στον 16χρονο έκπληκτο τραγουδιστή, ρίχνοντάς τον κάτω.

Μέσα στον πανικό που δημιουργήθηκε, οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας έπεσαν κι αυτοί με τη σειρά τους πάνω στον άντρα για να τον απομακρύνουν από τον Bieber, μέχρι που αποκαλύφθηκε πως ο άγνωστος αυτός ήταν στη πραγματικότητα ένας αστυνομικός με πολιτικά ρούχα, ο οποίος βλέποντας το πλήθος να ενθουσιάζεται και να προσπαθεί να πιάσει τον Bieber, έπεσε πάνω του για να τον προστατεύσει. Ο Bieber δεν κατάλαβε πως ήταν αστυνομικός και προσπάθησε να αμυνθεί, γι' αυτό και οι σωματοφύλακές του ανέλαβαν δράση.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν γρήγορα, με τον εκπρόσωπο τύπου του Bieber να δηλώνει «Επρόκειτο για μια στιγμιαία, καλοπροαίρετη, παρεξήγηση που λύθηκε σύντομα και όλη η εκδήλωση πήγε πολύ καλά».

Αυτός ο αστυνομικός, πάντως, πρέπει να έχει δει πολλές φορές τον «Σωματοφύλακα».