Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις κόρες της στο Tik Tok (video)

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις κόρες της στο Tik Tok (video)

Άκρως αποκαλυπτική η Ελένη

Ξέρουμε καλά πόσο τρυφερή και δοτική μαμά είναι η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι τι ακριβώς κάνει στον ελεύθερο χρόνο της με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Μιλώντας στην διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha και με αφορμή ένα θέμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για το Τικ Τοκ, η Ελένη αποκάλυψε την εμμονή που έχουν και οι δικές της κόρες με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μενεγάκη αποκάλυψε μάλιστα πως συμμετέχει και η ίδια στα χορευτικά που κάνουν τα κορίτσια της και τόνισε πως παρακαλάει τις μικρές να μην την δείχνουν στους φίλους της, φοβούμενη πως θα γίνει ρεζίλι και η ίδια.

Η 50χρονη πάντως, όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες σταρς του Hollywood δείχνει να διασκεδάζει την διαδικασία αυτή των χορευτικών και που ξέρεις, μπορεί σύντομα να την δούμε και στα accounts των κοριτσιών της. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε καν τα usernames των λογαριασμών της Βαλέριας και της Λάουρας στο Tik Tok, μιας και το μόνο που γνωρίζουμε είναι το Instagram προφίλ του μεγάλου πια Άγγελου Λάτσιου.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.