Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου: Οι φωτογραφίες πριν από 10 χρόνια αποκαλύπτουν τη μεγάλη αλλαγή

Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου: Οι φωτογραφίες πριν από 10 χρόνια αποκαλύπτουν τη μεγάλη αλλαγή

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αλλάξει πολύ μέσα στη δεκαετία.

Σήμερα, η Μαρία Μπεκατώρου θεωρείται μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες παρουσιάστριες που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση. Όλοι την ξεχωρίζουν για τον διασκεδαστικό της χαρακτήρα, το ταπεραμέντο και το σκέρτσο που βγάζει κατά την παρουσίαση των εκπομπών της. Βγάζει κάτι πολύ ζεστό στον κόσμο, γι’ αυτό και όλοι την επιλέγουν και τη συγκαταλέγουν στις αγαπημένες τους celebrities.

Η καριέρα της στον χώρο ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Το 1992, έκανε το ντεμπούτο της στη δημοσιογραφία στο τμήμα του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Μέχρι το 2013, συνέχισε κανονικά με τα ηνία της πρωινής ζώνης, ενώ, παράλληλα, την είδαμε να συμμετέχει στο Just the 2 of Us και, αφού ξεχώρισε εκεί, βρέθηκε να παρουσιάζει το MasterChef Junior.

Από το 2013 και μετά είναι η μόνιμη οικοδέσποινα του Your Face Sounds Familiar και στο μεσοδιάστημα την έχουμε απολαύσει σε εκπομπές, όπως Τα Καρντάσιανς και Πρωινό ΣουΚου.

Εκτός από τα επαγγελματικά της, η Μαρία είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα που δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο, εξ ου και σε εκπομπές της έχουμε δει να τη φλερτάρουν δημόσια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, όμως, η εμφάνισή της έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities για να παραμένουν ανανεωμένοι.




Δέκα χρόνια πριν ήταν άλλος άνθρωπος και οι φωτογραφίες από το 2010 είναι εδώ για να το αποδείξουν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την αλλαγή της.