#SpitiMeTonArgiro: Ο Κωνσταντίνος ξυρίστηκε και το Twitter διχάστηκε άνευ προηγουμένου

#SpitiMeTonArgiro: Ο Κωνσταντίνος ξυρίστηκε και το Twitter διχάστηκε άνευ προηγουμένου

Άλλοι τον αποθέωσαν, άλλοι τον αποδοκίμασαν.

Άλλη μία Παρασκευή βράδυ που πέρασε στον καναπέ του σπιτιού μας. Ευτυχώς, η συντροφιά ήταν ξανά καλή και, μετά την υπέροχη Νατάσα Θεοδωρίδου την προηγούμενη εβδομάδα που εμφανίστηκε πάλι χτες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν πανέτοιμος για να μας διασκεδάσει με το που οι δείκτες του ρολογιού πήγαν στις 11. Λίγο μετά την αρχή, μαζί του βρέθηκε πρώτα η Ελένη Φουρέιρα και έπειτα ο Μπάμπης Στόκας γεμίζοντάς μας νοσταλγία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Το Twitter, ωστόσο, όσα τραγούδια κι αν ακούγονταν, δεν μπορούσε να σταματήσει να σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση του Αργυρού. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ξυρισμένος -κάτι που είχαμε δει κι από τα πρόμο της βραδιάς που έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram- και οι χρήστες είχαν μεγάλο ζήλο για να κάνουν τα σχετικά tweets.

https://www.instagram.com/p/CAn0jmyhWLG


Ομολογουμένως, ξυρισμένος έχει μεγάλη διαφορά με το πιο αξύριστό του look, αφού έτσι έχει περισσότερο baby face, αλλά παραμένει ένας πολύ ωραίος και γοητευτικός άντρας, όπως και να ‘χει.

Δεν είχαν, όμως, την ίδια άποψη όλοι στα σχόλια. Δεν ήταν λίγα τα σχόλια που δήλωσαν τη δυσαρέσκεια και την απορία τους για την απόφαση του τραγουδιστή, οπότε στάθηκαν μπροστά στην οθόνη κι άρχισαν τα tweets.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις πολλά που ίσως κάνουν και εσένα να διχαστείς.