Ο κούκλος ηθοποιός «πιάστηκε» σε ερωτικά τετ-α-τετ έξι μήνες μετά τον χωρισμό του

Ο κούκλος ηθοποιός «πιάστηκε» σε ερωτικά τετ-α-τετ έξι μήνες μετά τον χωρισμό του

Το νέο του κορίτσι είναι πολύ sexy.

Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα. Χρειάζονται συνεχή δουλειά για να διατηρηθούν και να εξελιχθούν και, ακόμα κι αν το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να την κάνει, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Κάπως έτσι έχουν χωρίσει και μερικά από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Hollywood. Ακόμα κι εκείνα που τα βλέπαμε μαζί και μας φαίνονταν τόσο ταιριαστά που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο σενάριο με break-up.

Η πραγματικότητα έρχεται πολλές φορές για να μας διαψεύσει. Όπως συνέβη με ένα από τα πιο διάσημα σοκ που προκλήθηκαν στον πλανήτη με τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt το 2016.

Πριν από έξι μήνες (Νοέμβριος 2019), πασίγνωστος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πολύ αγαπημένη σειρά πήρε την απόφαση να χωρίσει από την επί δύο χρόνια σύζυγό του, με τις πληροφορίες, μάλιστα, να θέλουν ότι εκείνη έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μέσα από ενημερωτικό site.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε ερωτικά τετ-α-τετ με πανέμορφη μελαχρινή ηθοποιό. Οι δυο τους είχαν κάνει follow ο ένας τον άλλον στο Instagram εδώ και χρόνια και αντάλλασσαν likes στις φωτογραφίες τους και μάλλον τώρα που ο σταρ χώρισε είπαν να δοκιμάσουν μία πιθανή σχέση μεταξύ τους. Σαν ζευγάρι, πάντως, το θέαμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Μπες στο βίντεο και στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις για ποιους μιλάμε.