H Heidi Klum προκαλεί εγκεφαλικά: Δες πώς έκανε ηλιοθεραπεία

H Heidi Klum προκαλεί εγκεφαλικά: Δες πώς έκανε ηλιοθεραπεία

Η 46χρονη ηθοποιός θα σε αφήνει άφωνη με το κορμί της.

Ο καιρός πλέον είναι καλοκαιρινός. Αν εξαιρέσεις τις προηγούμενες μέρες που μάλλον βρέθηκε σε μία αλλοπρόσαλλη κατάσταση με βροχές και κρύα, οι θερινές θερμοκρασίες θα επιστρέψουν και μαζί με αυτές κι εμείς θα επισκεφτούμε τις παραλίες για να απολαύσουμε τα μπάνια μας. Σαφώς οι βουτιές στη θάλασσα είναι ένας πολύ βασικός λόγος, αλλά, δε θα κρυφτούμε, θέλουμε την ηλιοθεραπεία. Όσο να ‘ναι, όταν η επιδερμίδα είναι ηλιοκαμένη δίνει έναν άλλον αέρα αυτόν τον καιρό και σε φέρνει και λίγο πιο κοντά στα summer vibes που θες.

Μάλλον κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της και η Heidi Klum, η οποία αποφάσισε να βγει στον κήπο της για να μαυρίσει. Πήρε, λοιπόν, την πετσέτα της, την έστρωσε στο γρασίδι και ξάπλωσε για να απολαύσει τον ήλιο. Με μία μικρή λεπτομέρεια: Ήταν εντελώς γυμνή.




Η 46χρονη ηθοποιός μάλλον θα είχε στο μυαλό της να μην έχει σημάδια από το μαύρισμα, εξ ου και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, όμως, κανείς δεν μπορούσε να μην πει το προφανές… Τι κι αν πλησιάζει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η Heidi μοιάζει εύκολα με 30άρα.

Το Instagram, πάντως, όπως μπορείς να φανταστείς την αποθέωσε και τα σχόλια που ανέφεραν το πόσο sexy είναι δε σταματούσαν.

Είσαι έτοιμη να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε;

Μπες στην παρακάτω gallery.