Αναγνωρίζεις τη εστεμμένη της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός και μοντέλο

Αναγνωρίζεις τη εστεμμένη της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός και μοντέλο

Δεν είχαμε ιδέα γι’ αυτό το κεφάλαιο στη ζωή της

Γεννημένη στις 15 Μαρτίου του 1975 η διάσημη ηθοποιός απέκτησε έναν τίτλο στα καλλιστεία της περιοχής από όπου κατάγεται, μόλις στα 23 της χρόνια. Η σχέση της με το modelling δεν άλλαξε από τότε, και αν και πολλοί πίστευαν πως θα κάνει σπουδαία καριέρα στον χώρο αυτό, εκείνη επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική, η οποία και την κέρδισε κιόλας. Μέχρι τις αρχές του 2000 δεν τη γνώριζε κανείς, μέχρι να πάρει τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση. Έγινε γνωστή αρχικά στο ρόλο της Isabella Brana στην καθημερινή σαπουνόπερα ατίθασα νιάτα, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2001 μέχρι το 2003, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή ως Gabrielle Solis στην σειρά Desperate Houswives, όπου και συμμετείχε από το 2004 έως το 2012.

Το 2007 παντρεύτηκε τον NBAer Tony Parker, με τον οποίο όμως χώρισε χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά το 2011. Τον Μάιο του 2016 παντρεύτηκε τον Jose Baston με τον οποίο κι έχει αποκτήσει έναν γιο τον Santiago. Το 1998 κέρδισε στα καλλιστεία των τίτλο Miss Corpus Christi. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετείχε σε διαγωνισμό ταλέντων στο Λος Άντζελες και λίγο αργότερα συμμετείχε σε θεατρική ομάδα. Είναι η μικρότερη από 4 κόρες των Αμερικανο-Μεξικανών Ella Eva και Enrique Longoria Jr.

Η Eva Jacqueline Bastón ήταν μόλις 23 ετών όταν κέρδισε τον τίτλο, και πραγματικά δεν είχαμε καμία ιδέα γι’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής της. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ακόμη κάπου μέσα στο διαδίκτυο είναι πραγματικά απίστευτες και αν δεν βλέπαμε το όνομά της σε καμία περίπτωση δεν θα πιστεύαμε πως πρόκειται για την ηθοποιό. Έχεις όμως καταλάβει για ποια ακριβώς μιλάμε, γιατί πιστεύουμε ότι κάπου μπερδεύτηκες με το όνομά της.

Μπες στη gallery που ακολουθεί, δες τις φωτογραφίες και τότε θα καταλάβεις για ποια μιλάμε και ποια βλέπεις στη φωτογραφία.