Νίκος Αντωνόπουλος: Ο υποψήφιος παίκτης του GNTM 3 είναι ένας κούκλος και πρέπει να τον δεις asap

Νίκος Αντωνόπουλος: Ο υποψήφιος παίκτης του GNTM 3 είναι ένας κούκλος και πρέπει να τον δεις asap

Βρήκαμε το Instagram του και σου τον παρουσιάζουμε

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε περίπου τρεις μήνες και εμείς εννοείται ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ. Σου έχουμε δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως είναι από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα, και παρά το γεγονός πως δεν θα έχουμε φέτος την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της κριτικής επιτροπής, εξακολουθούμε να αγωνιούμε να δούμε το αποτέλεσμα. Φέτος το reality μοντέλων εκτός από κορίτσια θα φιλοξενήσει και αγόρια, και εννοείται έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει όλο αυτό στο σπίτι του GNTM.

Τα κορίτσια πλέον δεν έχουν να ανταγωνιστούν μόνο η μία την άλλη, αλλά και να τα βγάλουν πέρα και με το πείσμα και τη θέληση των αγοριών που θα θέλουν να κερδίσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η επιστροφή του reality έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, τόσο για τον/την αντικαταστάτη/τρια της Ηλιάνας, όσο και για το ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή. Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε για το reality χωρίς ωστόσο ο ίδιος να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση αυτή. Μάθαμε επίσης και για δύο κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Την Σάρα Τσέχου, η οποία είχε πάει και αποχώρησε στο Bootcamp λόγω τραυματισμού, και η Αλεξία.

Εκτός από αυτά τα ονόματα όμως, έγινε γνωστό ακόμη ένα για την ομάδα των αγοριών. Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνόπουλο, ο οποίος είναι ήδη μοντέλο, ενώ αναδείχθηκε και ως ο πιο όμορφος Έλληνας για το 2019, στα καλλιστεία Manhunt Greece. Ο Νίκος είναι φοιτητής Ιστορίας – Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο και πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling. Μερικούς μήνες πριν ο Νίκος ετοίμασε τις βαλίτσες του και πήγε στις Φιλιππίνες όπου συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Manhunt International.

Στις Φιλιππίνες κατέλαβε την δεύτερη θέση, στέφθηκε δηλαδή αναπληρωτής Manhunt International και πραγματικά αξίζει να δεις τις φωτογραφίες του και να καταλάβεις τους λόγους που του χάρισαν τη νίκη στον διαγωνισμό.