GNTM 3: Αυτή η παίκτρια του περσινού GNTM δήλωσε και φέτος συμμετοχή

GNTM 3: Αυτή η παίκτρια του περσινού GNTM δήλωσε και φέτος συμμετοχή

Θα μπει αυτή τη φορά στο σπίτι;

Πριν από δύο εβδομάδες έγινε γνωστή μέσω του trailer στο Instagram account –και στη συνέχεια στην τηλεόραση- η επιστροφή του Greece’s Next Top Model. Το GNTM επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβρη και πι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Η έκπληξη αυτής της σεζόν; Ότι φέτος εκτός από κορίτσια θα έχουμε και αγόρια στο παιχνίδι, και αυτό όπως και να το κάνουμε το καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρον από όσο ήδη ήταν. Το έχουμε παραδεχτεί πολλές φορές άλλωστε πως είναι η ένοχη απόλαυση μας.

Το Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα και τα νούμερα που σημειώνει σε κάθε επεισόδιο μόνο ευχαρίστηση και ικανοποίηση δίνουν στους ιθύνοντες του καναλιού από το οποίο προβάλλεται. Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως υπάρχουν φήμες για τον πρώην σύζυγο της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρη Ταταράκη, πως έχει δηλώσει συμμετοχή στο reality. Έχουν όμως κυκλοφορήσει και πληροφορίες για τον αντικαταστάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Μετά από αυτά ωστόσο έγινε γνωστή και μια πληροφορία για μια διαγωνιζόμενη που θα δούμε και φέτος στο reality μοντέλων. Μία παίκτρια από αυτές που δήλωσαν πέρυσι συμμετοχή και είχε ήδη περάσει στο bootcamp, δήλωσε και φέτος συμμετοχή, με την ελπίδα τη φορά αυτή να σταθεί πιο τυχερή και να καταφέρει να μπει και στο σπίτι.

Δεν ξέρουμε αν τη θυμάσαι, αλλά αυτή είναι η Σάρα. Η οντισιόν της Σάρα ήταν μία από τις πιο γρήγορες που παρακολουθήσαμε πέρυσι και που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή. Ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της, αφού στην πασαρέλα που έκαναν στο bootcamp παραπάτησε κι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποχωρήσει από το show.



Θα σταθεί πιο τυχερή φέτος;

Δες τη Σάρα στο βίντεο παρακάτω.