Η Τζένη Μπότση μας έδειξε την κόρη της για πρώτη φορά και είναι μια γλύκα

Η Τζένη Μπότση μας έδειξε την κόρη της για πρώτη φορά και είναι μια γλύκα

Η πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία της

Μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες της χρονιάς που μας πέρασε και που δεν την καταλάβαμε ποτέ ήταν αυτή της Τζένης Μπότση. Η ηθοποιός κάπου στα μέσα Νοεμβρίου έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά. Μία είδηση που μας ξάφνιασε όλους, αφού η εγκυμοσύνης της δεν είχε γίνει γνωστή, μιας και θέλησε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα και αυτό το διάστημα είναι το πιο όμορφο της ζωή της. Περνάει χρόνο με την μικρούλα της και μερικές φορές βλέπουμε και στιγμές από την καθημερινότητά τους στο Instagram account της. Η σημερινή μέρα όμως ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες γιατί είδαμε για πρώτη φορά την κορούλα της.

Η Τζένη Μπότση πέρασε την Κυριακή της έξω με φίλους μετά από πάρα πολύ καιρό σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά της πρωτεύουσας. Και αφού ήπιε τον καφέ της κι έφαγε τα αγαπημένα της πιάτα ανέβασε πριν λίγη ώρα στο Instagram της μια φωτό με την κόρη της. Η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τη μικρούλα που είναι ντυμένη στις αποχρώσεις του ροζ-μωβ και μας χαρίζει μία από τις πιο τρυφερές και όμορφες φωτό τους.