Η Όλγα Φαρμάκη προκαλεί εγκεφαλικά: Δες τη με το μπικίνι της και θα καταλάβεις

Η Όλγα Φαρμάκη προκαλεί εγκεφαλικά: Δες τη με το μπικίνι της και θα καταλάβεις

Τι κορμί είναι αυτό;

Η Όλγα Φαρμάκη είναι μία από τις πιο sexy και όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Λατρεύουμε το πόσο χαμηλών τόνων είναι, μας αρέσει πολύ το στυλ της, και έναν πανικό όταν τη βλέπουμε με μαγιό τον παθαίνουμε. Την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 2 πριν από δύο χρόνια, κι εννοείται δεν σταματάμε λεπτό να την ακολουθούμε στο Instagram. Η όμορφη Αγρινιώτισσα έχει ένα από τα πιο στυλάτα accounts στο Instagram και φυσικά αρκεί να κάνεις ένα follow για να πειστείς και μόνη σου.

Εκτός από το Instagram account όμως διαθέτει και ένα απίστευτο κορμί, που προκαλεί εγκεφαλικά κάθε φορά που ποζάρει. Και η σημερινή μέρα ήταν μία από αυτές αφού είδαμε την Όλγα με το καυτό μπικίνι της και πάθαμε πλάκα με την εικόνα. Ή μάλλον με τις εικόνες γιατί δεν μας λυπήθηκε καθόλου και δεν αρκέστηκε στο να ανεβάσει μόνο μία.

Τρεις φωτογραφίες ανέβασε η Όλγα στο account της και ακόμη παίρνουμε βαθιές αναπνοές για να διαχειριστούμε αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια μας. Καθισμένη στην ακροθαλασσιά με το φανταστικό μαγιό της, είδαμε τις super hot αναλογίες της και ξεχάσαμε τα πάντα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί, και θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.