Ο πρώην της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεπέρασε τον νυν με τρόπο που δεν φαντάζεσαι

Ο πρώην της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεπέρασε τον νυν με τρόπο που δεν φαντάζεσαι

O νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Η μάχη που λαμβάνει χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Youtube είναι μεγάλη και επική. Βλέπεις, το τελευταίο διάστημα την πρωτιά στις τάσεις του Youtube είχαν τράπερς κι αυτό ήταν κάτι που άλλαξε μέσα σε ένα βράδυ.

Πώς μπλέκεται όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην υπόθεση. Θυμάσαι που πέρσι, λίγι πριν παρουσιάσει το Madwalk ήταν έντονη η φημολογία που την ήθελε ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Εκείνος απέφευγε να μιλήσει για τη σχέση, εκείνη εμμέσως την επιβεβαίωνε, υπήρξαν και κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες αλλά μέχρι εκεί. Προτού καταλάβουμε τον δεσμό, εκείνος είχε τελειώσει.

Κι ύστερα στη ζωή της Ηλιάνας, ήρθε ο τράπερ Σνικ κι η σχέση έγινε γνωστή και το ζευγάρι διόλου δεν κρύβεται. Ο Snik που λες, έβγαλε πριν μερικές μόνο ημέρες όλο το νέο άλμπουμ του στο Youtube και το τραγούδι Millionaire κατάφερε να ξεχωρίσει, να καρφωθεί στην πρώτη θέση των τάσεων του Youtube για τρεις μέρες.



Κι αυτό γιατί την τέταρτη, βγήκε στο Youtube το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου» Και έφερε τα πάνω κάτω στο δημοφιλές μέσο, μιας και κατάφερε ο πρώην να ξεπεράσει τον νυν, παίρνοντας την πρωτιά.



Βέβαια, τα views του Millionaire παραμένουν περισσότερα από εκείνα του Αθήνα μου αλλά μέχρι αύριο, ίσως μιλάμε κι εκεί για ανατροπή.