Ο πρίγκιπας Harry είχε κρυφό account στο Facebook και ξέρουμε το ψευδώνυμό του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry είχε κρυφό account στο Facebook και ξέρουμε το ψευδώνυμό του

Μόνο από τον Harry θα περιμέναμε κάτι τέτοιο

Ο πρίγκιπας Harry δεν είναι το στερεοτυπικό μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς πάντα προσπαθούσε να «καταστρέψει» με κάποιον τρόπο τις βασιλικές παραδόσεις και το πρωτόκολλο. Οπότε καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός πως είχε account στο Facebook παλαιότερα και δη με ψευδώνυμο. Και θα μας πεις γιατί είναι περίεργο αυτό; Και θα σου απαντήσουμε φυσικά πως είναι περίεργο γιατί κανονικά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να έχουν account σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός και αν αυτό έχει σχέση με τη δουλειά τους σε σαν royal (βλ. Kensington Palace).

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Page Six ο Harry κρατούσε κρυφό ένα account στο Facebook με το όνομα Spike Wells, όταν ακόμη ήταν σε σχέση με την Chelsy Davy. Το όνομά που είχε επιλέξει στο Facebook ήταν αναφορά στο ψευδώνυμό του το Spike, και πια το account αυτό έχει διαγραφεί. Όπως ανέφερε η Mirror o μυστικός λογαριασμός είχε πάνω από 400 φίλους, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους πλουσιότερους και πιο λαμπερούς ανθρώπους της κοσμικής κοινωνίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο λογαριασμός αυτός που παρέμεινε ενεργός από το 2008 έως το 2012 είχε ως γενέτειρα του Wells το Maun, στη Botswana, μία από τις αγαπημένες περιοχές του πρίγκιπα Harry, ενώ φωτογραφία προφίλ είχε μία του δούκα με την τότε σύντροφό του Chelsy Davy. «Είχε επίσης φωτογραφίες τριών ανδρών που φορούσαν το ίδιο καπέλο, με τον ένα από τους τρεις να έχει μια ασυνήθιστη ομοιότητα με τον Harry», αναφέρει η Mirror.

Άλλες φωτογραφίες προφίλ περιελάμβαναν ένα κοκκινομάλλικο παιδί που κρατούσε το κεφάλι του, με τίτλο «Ω Θεέ μου, είμαι ginger». Κρίμα που αυτό το account δεν υπάρχει πια (ναι εννοείται πως το ψάξαμε).