Είναι έγκυος; Η περίεργη εμφάνιση της superstar και οι φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου (video)

Είναι έγκυος; Η περίεργη εμφάνιση της superstar και οι φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου (video)

Μυστήριο καλύπτει την εμφάνιση αυτή!

Με τις ΗΠΑ να συνεχίζουν να μάχονται τον Covid-19 και την κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως δραματική, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ζωή εκεί έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Αυτό είναι ολοφάνερο και από τους stars, οι οποίοι συνήθως κυκλοφορούν με φουλ έξτρα εξοπλισμό, προκειμένου να προφυλαχθούν αλλά και να δώσουν το καλό παράδειγμα.

Βέβαια η συγκεκριμένη, μάλλον βαρέθηκε τις μάσκες και τις προφυλάξεις, και είπε να πάει για έναν καφέ με τον καλό της... άνευ προστασίας. Η αλήθεια είναι ότι μόνο περπάτησαν και δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιον αλλά περί ορέξεως...

Βέβαια δεν ήταν η έλλειψη μάσκας που σχολιάστηκε έντονα, αλλά η πιο γεμάτη σιλουέτα της superstar, η οποία εδώ και κάποιο διάστημα ζει τον απόλυτο έρωτα. Έπειτα λοιπόν από πολλές φήμες, μιας και της χρέωσαν διάφορους συντρόφους ανάμεσα στους οποίους και έναν διάσημο ηθοποιό, η star ξαναβρήκε την γαλήνη και τον έρωτα.

Και ο έρωτας αυτός, κάνει πολλούς να υποθέσουν ότι ίσως και να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μιας και είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα η κοπέλα απλά να έφαγε λίγο παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένα, μπορεί να χάσει κιλά όποτε το θέλει.

Δες το παρακάτω video και τα συμπεράσματα δικά σου.