Ο σέξι χορός της Δανάης Παππά είναι αυτό που ήθελες για να αρχίσεις τη μέρα σου

5 SHARES

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει ξανά.

Οι celebrities, ευτυχώς για τους fans τους, φροντίζουν να τους κρατάνε ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά τους. Οι προσωπικοί τους λογαριασμοί στο Instagram ανανεώνονται τακτικά με φωτογραφίες και βίντεο και μας δείχνουν κάθε τι που έχει σχέση με τα επαγγελματικά τους αλλά όχι μόνο αυτά. Τις περισσότερες φορές, οι αναρτήσεις που κάνουν έχουν σχέση με τα δρώμενα της προσωπικής τους ζωής. Θα είναι μία εντυπωσιακή selfie, θα είναι μία σέξι φωτογραφία με μαγιό -ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι- θα είναι οι τρόποι που περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο, με κάτι θα απασχολήσουν τα Μέσα.

Η Δανάη Παππά, λοιπόν, είναι μία από αυτές τις διάσημες που μοιράζονται τακτικά τα πάντα με τους followers τους. Μέσα στην καραντίνα η ηθοποιός βρήκε την ασχολία που έκαναν όλοι κι αυτό ήταν να αρχίσει να ασχολείται συχνά με το TikTok.

Την έχουμε δει, λοιπόν, αρκετές φορές να δοκιμάζει το ταλέντο της σε διάφορα βιντεάκια και χορευτικά κι αυτήν τη φορά είπε να χορέψει με μία πιο sexy διάθεση για τους θαυμαστές της.

Έτσι, μπήκε στον λογαριασμό της κι έκανε το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.

@danouuz

How was your day? Mine was cloudy but FUN ?? ##tiktoktradition ##seanpaul ##danouuz ##dance ##cloudy ##fun ##happy ##fy ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ Sean Paul - Get Busy (Shake That Thing) - laurieelle

 

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ