MasterChef 4: Το Twitter κουράστηκε με το ειδύλλιο της Μαρίας και του Μπέλλου και δεν κρατήθηκε

MasterChef 4: Το Twitter κουράστηκε με το ειδύλλιο της Μαρίας και του Μπέλλου και δεν κρατήθηκε

Τα σχόλια ήταν καταιγιστικά από τα πρώτα λεπτά.

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef άρχισε με τον μόνο τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει: Με τη σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη. Τους είδαμε, λοιπόν, στην κουζίνα του σπιτιού να ανταλλάσσουν τις κλασικές τους ατάκες και να τσακώνονται παιχνιδιάρικα για ένα τοστ.

Παράλληλα, η Μαρία μιλούσε στην κάμερα πετώντας τα δικά της υπονοούμενα, ενώ λίγο μετά την είδαμε να φτάνει μπροστά στους κριτές και να αντιδρά με τον δικό της τρόπο στην απουσία του Πάνου Ιωαννίδη… Λέγοντας ότι εκείνη είναι το καμάρι του.




Η Μαρία κι ο Δημήτρης, βέβαια, φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν τον κόσμο. Κάτι η συνεχής ενασχόληση με το ρομάντζο τους, κάτι οι υποψίες ότι μπορεί η Μαρία να μην το κάνει τόσο αυθόρμητα αλλά πιο επί σκοπού -τον τελικό του παιχνιδιού, αφού ο Μπέλλος συνεχώς τη βοηθάει στις δοκιμασίες- δε θέλει και πολύ για να ανέβει η θερμοκρασία.

Οι θεατές, λοιπόν, έπιασαν τα πληκτρολόγια στα χέρια και τα σχόλια στο Twitter δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που θα μπορούσες να φανταστείς, καθώς ας πούμε ότι με συνοπτικές διαδικασίες εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για το θέαμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.