Το sexy εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη που έκανε θραύση μέχρι και εκτός συνόρων

Το sexy εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη που έκανε θραύση μέχρι και εκτός συνόρων

Η Ελένη ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη Queen!

Το πιο διάσημο εξώφυλλο περιοδικού με βασικό πρόσωπο φυσικά την Ελένη Μενεγάκη, βγήκε ξανά στο προσκήνιο. Εσύ το θυμάσαι; Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα star για τα τηλεοπτικά δεδομένα, που εδώ και χρόνια φιγουράρει στα πρώτα ονόματα.

Με περίπου 30 χρόνια εμπειρίας αλλά και έκθεσης στον τηλεοπτικό φακό, η Ελένη κατάφερε το ακατόρθωτο! Να γίνει η φίλη, η παρέα και η συντροφιά κάθε ελληνικού νοικοκυριού μέχρι και σήμερα.

Τι κι αν εκείνη αποφασίζει τώρα να αποσυρθεί από τα πλατό της τηλεόρασης, το όνομά της αναμφισβήτητα θα παίζει για αρκετό καιρό ακόμη.

Είναι μια γυναίκα πανέμορφη με σεξαπίλ αλλά και δυναμισμό που από πάντα θεωρούνταν μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από ένα εξώφυλλο περιοδικού που θα σε πάει χρόνια πίσω.

Η Ελένη με την αξεπέραστη γοητεία της ποζάρει για χάρη του περιοδικού, με το μπικίνι της και ανάβει φωτιές σε κάθε αναγνώστη. Όπως είδαμε και στην εκπομπή «Η Φωλιά Των Κου Κου» σε αντίστοιχο στιγμιότυπο εκπομπής το περιοδικό αυτό είχε κάνει επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Βουλγαρία με αποτέλεσμα αυτό το εξώφυλλο να γίνει αφίσα.

Εσύ κατάλαβες σε ποιο εξώφυλλο της Ελένης αναφερόμαστε; Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.