Η Meghan Markle έβαλε το χεράκι της στο δημοσίευμα κατά της Kate Middleton: Η αλήθεια που καίει!

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle έβαλε το χεράκι της στο δημοσίευμα κατά της Kate Middleton: Η αλήθεια που καίει!

Βρε λες να έβαλε το χεράκι της η Meghan;

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler με τίτλο Catherine the Great που περιέγραφε τη ζωή της Kate Middleton μετά το Megxit με τα πιο μελανά χρώματα, υποστηρίζοντας πως η 38χρονη δούκισσα είναι παγιδευμένη και εξουθενωμένη.

Όλο το ρεπορτάζ, διαψεύστηκε από το Παλάτι σε μια σπάνια κίνηση κι όλοι απόρησαν για την φημολογούμενη απόφαση του πρίγκιπα William να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού που υπήρξε αγαπημένο των royals επί σειρά ετών.

Και μόλις σήμερα, η εφημερίδα Sun και η Daily Mail υποστηρίζουν πως πίσω από το ρεπορτάζ αυτό με τις τόσες πολλές λεπτομέρειες είναι πιθανό να έχει βάλει η Meghan Markle το χεράκι της να δημοσιευτεί.



Ειδικά η λεπτομέρεια για τον μεγάλο καυγά της Kate με την Meghan την παραμονή του γάμου της για το αν θα φορέσουν καλσόν ή όχι τα παρανυφάκια, έχει σίγουρα προκύψει από πρόσωπο που ξέρει καλά πράγματα και καταστάσεις ή το γεγονός πως ο William στο πρόσωπο της Carole Middleton, μαμά της Kate, βρήκε την μητέρα που δεν είχε.

Κι ενώ το περιοδικό στηρίζει πλήρως το ρεπορτάζ και ο αρχισυντάκτης του το αποκαλεί πέρα για πέρα αληθινό, η Mail βρήκε το άτομο που έγραψε το κείμενο και έμαθε την σύνδεσή του με την Markle.