Αποχώρηση MasterChef 4: Ποιος έφυγε και γιατί δεν είδαμε τον Πάνο Ιωαννίδη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Αποχώρηση MasterChef 4: Ποιος έφυγε και γιατί δεν είδαμε τον Πάνο Ιωαννίδη (video)

Οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα απαιτητικό πιάτο

Στην μάχη της κουζίνας ρίχτηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 4 κι ενώ βρισκόμαστε περίπου δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Μαριάννα, Σταυρής, Μαρία και Δημήτρης Μπέλλος, έπρεπε να αντιγράψουν την συνταγή για αρνί σέλα, με σαλσιφί και βούτυρο καφέ του Νίκου Θωμά.

Οι παρασκευές πολλές, ο χρόνος περιορισμένος και οι τέσσερις επίδοξοι Master Chefs έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι.Οι κριτές φάνηκε βέβαια να καταλαβαίνουν από νωρίς ποιο είναι το πιάτο εκείνο που έχει τις περισσότερες αστοχίες.

Αυτό που παρατηρήσαμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι η απουσία του Πάνου Ιωαννίδη. Όπως σίγουρα θυμάσαι τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής έχουν προηγηθεί αρκετούς μήνες και στην αρχή της επέλασης του Covid19 και λίγο πριν την καραντίνα, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Ο Σεφ Κοντιζάς ανέφερε μάλιστα:

«Ο Πάνος δεν είναι μαζί μας σήμερα. Στένει αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Μαρία μου στέλνει θετική ενέργεια και ποντάρει σε εσάς».

Όλα είχαν πάει καλά όμως εμείς στα επεισόδια αυτά δεν θα δούμε τον σεφ.

Όσο για την αποχώρηση, ιδού τι συνέβη.