Ο άντρας της Ζέτας Δούκα είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο (gallery)

Ο άντρας της Ζέτας Δούκα είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο (gallery)

Ο πιο γλυκός τρόπος να ευχηθείς στον αγαπημένο σου.

Η Ζέτα Δούκα είναι μια γλυκύτατη γυναίκα που πάντα με το ζεστό της χαμόγελο μεταδίδει αυτή την απίστευτη θετική της ενέργεια στους ολόγυρά. Αν και το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολα, με προβλήματα υγείας δικά της αλλά και της μητέρας της, παραμένει αισιόδοξη και χαμογελαστή.

Με τον άντρα της, Μιχάλη Χατζηαντωνά φαίνεται ότι περνά ακόμη και τώρα «μήνα του μέλιτος».
Είναι και οι δύο αρκετά ερωτευμένοι και ζουν την κάθε μέρα και πιο αγαπημένοι. Ο έρωτάς τους φυσικά και ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της πανέμορφης κόρης τους. Έχει παραδεχθεί για τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας ,για εκείνη και για την οικογένειά της ότι ήταν μια περίοδος όπου οι σχέσεις τους αναθερμάνθηκαν και έγιναν ακόμη πιο δυνατές. Η οικογένεια που έχουν φτιάξει είναι πραγματικά μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Η αγάπη τους άλλωστε δεν κρύβεται, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μπορούμε να το αντιληφθούμε αυτό και αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Μιχάλη. Η Ζέτα φυσικά του ευχήθηκε με ένα εξαιρετικό φωτογραφικό album στα social media και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον άντρα της καρδιάς μου! Σ αυτόν τον υπέροχο , τρελιάρη, καλόκαρδο, λίγο γκρινιάρη, καταπληκτικό πατέρα, εξαιρετικό φίλο και ακέραιο άνθρωπο, που έχω την ευτυχία να μοιράζομαι τη ζωή, τα όνειρα και τις ανησυχίες μου μαζί του! Σ' αγαπώ όσο δεν παίρνει άλλο».

Δες στη gallery περισσότερα.