Το απίθανο βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα: Μας τρέλανε το λευκό ολόσωμο μαγιό!

Το απίθανο βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα: Μας τρέλανε το λευκό ολόσωμο μαγιό!

Ένα βίντεο που πραγματικά έγινε viral

«Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον δημοφιλή λογιαριασμό της το Instagram κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε. Η λαμπερή κοπέλα που πέρσι έκανε τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση με το backstage του The Voice στον ΣΚΑΙ, πέρασε έναν δύσκολο χειμώνα, μιας και στην αρχή της καραντίνας, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ο χειμώνας ανήκει πια στο παρελθόν και μια και η Χριστίνα έχει ακυρώσει τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει στο εξωτερικό με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, Μπόμπα και Τανιμανίδης βρέθηκαν στο Βαθύ της Σίφνου, παρέα με τους κουμπάρους που τους πάντρεψαν, τον Μίλτο Καμπουρίδη και την Μαρίνα Βερνίκου.

Η Χριστίνα, συνέχισε τις διακοπές της αυτή τη βδομάδα, με ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια, έχοντας στο πλευρό της την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου. Φυσικά, η Χριστίνα που γυμνάστηκε σκληρά όλο τον χρόνο, διαθέτει πια ένα σώμα ζηλευτό που μπορεί να φορέσει όποιο μαγιό θέλει και το χτεσινό λευκό ολόσωμο μαγιό μας ξετρέλανε.

Ειδικά το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή κοπέλα από το σεληνιακό τοπίο του Σαρακήνικου στη Μήλο, έγινε viral κερδίζοντας τους followers της Μπόμπα κι όχι άδικα.